Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

"ΑΓΟΥΡΟΛΑΔΟ Τριφυλίας "
Το αγουρόλαδό μας εκτός από την έντονη φρουτώδη, πικρή και πικάντικη γεύση,είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε καθώς και σε φυσικά αντιοξειδωτικά, τις πολύτιμες πολυφαινόλες και τα φλαβονοειδή, που προστατεύουν τον οργανισμό από την πρόωρη γήρανση και πολλές ασθένειες. Επίσης, διαθέτει μεγάλο ποσοστό μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, τα αποκαλούμενα και «καλά λιπαρά», καθώς έχουν συνδεθεί με τη διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος.Το αγουρόλαδο μας είναι από τα πρώτα που φέρουν την υπογραφή του Π. Μαγιάτη (καθηγητής στην Φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών) και την υπόδειξή του ότι πρόκειται για φαρμακευτικό συμπλήρωμα διατροφής(φυσική ασπιρίνη). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες